Ajándékutalvány

5 000 Ft30 500 Ft

Ajándékutalvány kiváló meglepetés, hiszen az ajándékutalvány beváltója saját ízlésének megfelelő terméket választhat, ezzel személyessé varázsolva az ajándékot! 

Az ajándékutalványt még személyesebbé teheted egyedi szöveggel is, ha kéred. Az egyedi szöveget a „Kérek szöveget” gombra kattintva kérheted. Írd be a kért szöveget a „Felirat az utalványra” mezőbe.  Az általad megadott szöveg  maximum 300 karakter lehet.

Ha nem kérsz szöveget kattints a „Nem kérek szöveget” gombra és légyszíves írd be a „Felirat az utalványra” mezőbe a NEM szót.

Ajándékutalvány személyre szabva. Egyedi ajándékok, póló nyomtatás a Pólóplanet webáruház oldalán.

Leírás

Az ajándékutalvány kiváló meglepetés, hiszen a megajándékozott saját ízlésének megfelelő terméket választhat, ezzel személyessé varázsolva az ajándékot.  Az ajándékutalványra egyedi szöveget is kérhetsz . 

Az utalvány a www.poloplanet.hu webshopjában váltható be. A termékeke kiválasztása után, a ”kosár” oldalon a kuponkód mezőben kell megadni az ajándékutalvány kuponkódját és a kupon beváltása gombra kattintani.

A rendszer automatikusan levonja a kupon értékét a kiválasztott termékek összegéből.

A webshopban megtalálható összes termékre érvényes.

Készpénzre nem váltható be és vásárláskor értékéből készpénz nem adható vissza.

Minden ajándékutalvány egyedi sorszámmal rendelkezik, melyek ellenőrzése beváltáskor minden esetben megtörténik.

Az utalványok érvényességi ideje a kibocsátástól számított 3 hónap, ezt az utgalványon is feltüntetjük.

Az utalvány egyszeri alkalommal használható fel.  

Nézd meg és fedezd fel több 1000 termékünket is az alábbi linkre kattintva! Ajándékutalvány személyre szabva. Egyedi ajándékok, póló nyomtatás a Pólóplanet webáruház oldalán.

További információk

Ajándékutalvány

, , , ,

Ajándékutalvány szöveg

,

Érdekelhetnek még…