Jogi nyilatkozat részletei

  1. Általános információk

Tájékoztatjuk, hogy a https://www.poloplanet.hu webhely címen található weboldalt üzemelteti Lőrincz Péter egyéni vállalkozó, nyilvántartási száma: 53570435, adószáma: 69708392-1-31, székhelye: 2941 Ács, Patak utca 6.. Továbbiakban, mint szolgáltató. A szolgáltató kereskedelmi tevékenységét nyilvántartásba vette Ács város polgármesteri hivatala a 333/2020. számon. Iparkamara regisztrációs száma a KO69708392, melyet a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál (2800 Tatabánya, Fő tér 36.) regisztrálták. Ezen a weboldalon a termékekkel kapcsolatos adatokat, információkat ismerhet meg, melyek a Szolgáltatóé. A webáruház, weboldal használatával, virtuális látogatásával Ön kötelezően elfogadja a weboldalon fellelhető ÁSZF, adatvédelmi tájékoztató, jogi nyilatkozat és általános felhasználási feltételekben megfogalmazottakat. Amelyeket a Szolgáltató akármikor módosíthatja vagy újakat hozhat létre és ezen weboldalon tehet nyilvánosságra. A weboldalon lévő információk tájékoztatás céljából kerültek fel, nem tanácsadásként. A Szolgáltató elkövet minden lehetséges dolgot, hogy a weboldalra felkerült információk, adatok a valóságnak megfeleljenek. A webáruházról eredő információkból közvetlenül jogosultságok, kötelezettségek nem eredeztethetőek. Felelősséget a Szolgáltató az általa visszaigazolt adatokért vállalja, azonban nem vállalja a szoftver és hardver meghibásodására, vagy idegenkezűségből származó változtatásokra, illetve számítógépes vírus által módosított vagy megváltoztatott adatok, információk esetében.

  1. A tájékoztató adatokat, információk és anyagok alkalmazása

A weboldalon szereplő információk, dokumentumok, adatok bármikor módosulhatnak, úgy hogy arról külön felhívás nem történik. Tilos a weboldal felhasználása engedély nélkül. Tilos a weboldalhoz kapcsolódó jelszavak, felhasználó nevek nem megfelelő használata. A weboldalon lévő információk tájékoztatás céljából kerültek fel, nem tanácsadásként. A Szolgáltató által forgalmazott termékek, melyek a weboldalon megtalálhatóak, csak Magyarország területén elérhetőek. A Szolgáltatónak van kizárólag, egyedül joga, hogy meghatározza és engedélyezze a szolgáltatások használatához való jogot. Felhasználó, Vásárló felelősége, hogy figyelembe vegye, hogy egyes termék, szolgáltatások mintája vagy a felirata bizonyos országokban törvényileg szabályozva, tiltva van.

  1. Szerzői jogok

A Szolgáltató tulajdonát képezi a weboldalon található termékek mintái, feliratai, képanyagok, grafikák, ábrák, feliratok, illusztrációk és dokumentumok valamint a weboldal forráskódja és tartalma, de nem kizárólagosan. Szerzői tartalmakat a Magyarország szerzői jogi törvényei védik, mint a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény. A weboldalon védjegyek, logók, látható tartalmak, fel-letöltése, másolása, átalakítása, sokszorosítása, mások számára elérhetővé tenni, továbbítani azt, kereskedelmi és egyéb vagy egyéb célra felhasználni rámutató linket csak a Szolgáltató írásos engedélyével történhet. Eltérő, de alapjaiban hasonló megítélés alá esnek a szabad felhasználási célú, nyílt forrásból jogtiszta úton beszerzett anyagok, minták. De a fenn leírtakkal megegyező tartalmak, minták, feliratok a https://www.polplanet.hu weboldalról a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül történő letöltése vagy bármilyen felhasználása szintén jogsértő.

  1. Más oldalakra mutató linkek

A Szolgáltató elhelyezett és a jövőben is elhelyezhet a webhelyen olyan linket, hivatkozást, ami a harmadik fél által működtetett weboldalra, weboldalalakra mutat, melyeket a Felhasználók, Vásárlók tetszés szerint alkalmazhatnak. A Szolgáltató ezeknek a weboldalaknak a tartalmáért nem felelős, nem minősülnek az ott található anyagok támogatásnak, ajánlásnak a Szolgáltató részéről. A linkek csak olyan weboldallal kapcsolódnak, akivel a weboldal üzemeltetőjének, Szolgáltatónak kapcsolata van, hogy a Felhasználót, Vásárlót kiszolgálja vagy megfelelő információval lássa el. A Szolgáltató nem tudja a linkben lévő külső weboldalak tartalmát befolyásolni, illetve nem felelős azok megtekintésével, használatával vagy azok meghiúsulása vagy azon oldalakon kínált termékekkel, árukkal kapcsolatos következményekért.

  1. A webhelyre mutató linkek, hivatkozások

A https://www.poloplanet.hu weboldalra mutató linkek, hivatkozások elhelyezése más weboldalon csak a Szolgáltató előzetes írásos engedélyével lehet, de úgy, hogy ezek a hivatkozások nem okozhatnak kárt a www.poloplanet.hu weboldal Szolgáltatójának. Ha az előző feltételek nem teljesülnek, akkor a Szolgáltató előzetes értesítés nélkül joga van megszüntetni a hivatkozásokat, linkeket a weboldalára.

  1. Tartalom eltávolítása

A Szolgáltató fenntartja a https://www.poloplanet.hu weboldalon található anyagok, tartalmak előzetes bejelentés és indokolás nélkül történő eltávolítására.

2020.március 30.

Lőrincz Péter egyéni vállalkozó